Aantal Personen: 4 personen
Ingrediënten:
- 400 gram tomaten, in kleine stukjes
- 2 el. olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 800 gram broccoli
- 400 gram penne
- 200 gram spekjes
- 2 el. geraspte oude kaas
- Zout en peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor tot 200 graden.
- Strooi de tomatenstukjes en knoflook op een bakplaat en giet er olijfolie overheen.
- Zet ze dan zo’n 5 minuten in de oven.
- Meng de broccoli met olie en leg ze bij de tomaten op de bakplaat.
- Voeg zout en (veel) peper toe.
- Laat alles nog zo’n 10 minuten in de oven.
- Kook ondertussen de penne en bak de spekjes tot ze knapperig zijn.
- Giet de penne af en meng de spekjes, tomaten en broccoli erdoor.
- Bestrooi tenslotte met de kaas.