Aantal personen: 4 personen
Ingrediënten
- 650 gram trostomaten
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes tijm
- 2 eetlepel balsamico
- 2 eetlepel honing
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel mosterd
- Peper en zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Halveer de trostomaten en leg ze in een grote ovenschaal met de binnenkant naar boven.
- Steek in elke tomaat een stukje knoflook.
- Rits de tijm van de takjes en strooi 3/4 deel over de tomaten.
- Besprenkel de tomaten met de olijfolie en voeg naar smaak zout en peper toe.
- Zet 35 minuten in de oven.
- Laat daarna afkoelen tot kamertemperatuur.
- Leg de tomaten op een bord en giet de saus uit de ovenschaal erover.
- Maak een dressing van de mosterd, de honing, wat olijfolie en de balsamico.
- Schenk dit over de tomaten en garneer af met de overige tijm.