Aantal personen: 2 personen
Ingrediënten:
- 4 grote stronken witlof
- 150 gram radijsjes
- 250 gram kipfilet
- 100 gram geitenkaas
- 50 gram walnoten
- 1 eetlepel bruine suiker
- Gedroogde tijm
- Olijfolie
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de onderkant van de witlof en haal de bladeren los.
- Verwijder de kern.
- Vet de ovenschaal met olijfolie in en leg de bladeren met de bolle kant onderin de schaal.
- Bestrijk met extra olijfolie en strooi de suiker erover.
- Snijd de kipfilet in reepjes en smeer in met olijfolie.
- Verdeel de kip over de witlof.
- Brokkel de geitenkaas en de walnoten erover.
- Snijd de radijsjes in schijfjes en verdeel over de schaal.
- Bestrooi met de tijm en breng op smaak met zout en peper.
- Zet het geheel ongeveer 20 minuten in de oven.