Aantal personen: 4 wraps
Ingrediënten
- 2 EAT ME avocado’s
- 1 EAT ME limoen
- 1 tomaat
- 1 rode ui
- 1 teentje roze knoflook
- 4 wraps
- 100 gram fijngesneden ijsbergsla
- 1 el. volle kwark
- 2 el. mayonaise
- Peper en zout
Bereidingswijze
- Snijd de avocado rondom de pit door.
- Draai de 2 helften van elkaar af.
- Verwijder de pit met een lepel.
- Schil de avocado of lepel de avocado uiten snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snijd de tomaat in kleine blokjes en voeg bij de blokjes avocado.
- Snijd de limoen in tweeën.
- Knijp het sap uit de vrucht over de avocadosalade.
- Meng de kwark en mayonaise door het avocadomengsel en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de sla en de avocadosalade over wraps en rol de wraps strak op