Ingrediënten:
- 2 stronken broccoli
- 1 rode ui
- 1 teen knoflook
- 3 lente uitjes
- 3 kipfilets
- 150 gram cashewnoten
- 6 eetlepel sojasaus
- 50 gram sesamzaadjes
- 400 gram rijst
Bereidingswijze:
1: Snijd de broccoli in kleine roosjes.
2:Kook of nog liever stoom ze gaar.
3: Kook de rijst.
4: Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bestrooi met wat peper.
5: Snijd de ui en de knoflook fijn.
6: Bak de kipfilets op hoog vuur gaar en bak ook de ui en knoflook even mee.
7: Voeg de broccoliroosjes en de sojasaus toe.
8: Kook enkele minuten tot de saus dikker wordt.
9: Snijd de lente ui in ringetjes.
10: Schep op borden en strooi de sesamzaadjes, de cashewnoten en de lente ui erover.