Aantal personen: 4
Ingrediënten
- 2 courgettes
- 2 takjes munt
- 2 takjes basilicum
- 3 tenen knoflook
- 1 eetlepel kappertjes
- Handvol pijnboompitten
- 2 eetlepel azijn
Bereidingswijze
- Snijd de courgettes in plakken van 1 cm dik.
- Bak de schijfjes courgette met een eetlepel olijfolie in de koekenpan.
- Hun snijvlak moet in direct contact zijn geweest met de pan.
- Laat ze zo langzaam mogelijk goudbruin bakken aan beide kanten en draai regelmatig om.
- Hak de munt, basilicum, knoflook en kappertjes fijn.
- Rooster de pijnboompitten in de koekenpan.
- Als alle courgetteschijfjes goudbruin zijn voeg ze toe aan de pan samen met het kruidenmengsel.
- Voeg de azijn toe en schep door.
- Strooi er wat zout en peper over en de pijnboompitjes.