Knapperige spinazie met geroosterde tomaatjes

Ingrediënten

  • 300 gram spinazie
  • 100 gram tomaatjes
  • 5 takjes rozemarijn
  • 100 gram fetakaas
  • Handje pompoenpitten
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel witte balsamico azijn
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Halveer de tomaatjes en bestrooi met wat zout en peper.
  3. Leg ze in een ovenschaal en rooster 15 minuten in de oven.
  4. Maak van de olijfolie, azijn, mosterd en honing een dressing.
  5. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  6. Doe de spinazie in een schaal en schenk de dressing erover.
  7. Rooster in een koekenpan de pompoenpitten.
  8. Rits de rozemarijn van de takjes en voeg toe aan de spinazie samen met de tomaatjes, de fetakaas en de pompoenpitten.