Aantal personen: 2 personen
Ingrediënten
- 300 gram paddenstoelen melange
- 2 ragout bakjes
- 1 blokje paddenstoelenbouillon
- 25 gram roomboter
- 25 gram bloem
- 1/2 theelepel gedroogde tijm
- 1/2 theelepel chilivlokken
Bereidingswijze
- Doe het bouillonblokje met 500 ml water in een pan en maak hier de bouillon van.
- Snijd de paddenstoelen fijn.
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Laat de boter smelten in een pan en voeg de bloem toe als de boter gesmolten is.
- Voeg beetje bij beetje de bouillon hieraan toe en blijf ondertussen roeren.
- Voeg de tijm en de chilivlokken toe.
- Laat op laag vuur even doorkoken.
- Bak in een koekenpan met een beetje boter de paddenstoelen net gaar.
- Voeg de paddenstoelen aan de ragout.
- Bak de ragoutbakjes in 10 minuten in de oven af.
- Schep de ragout in de bakjes.