Hangop met stoofperen

Aantal personen: 4 personen

Ingrediënten:

  • 400 gram St. Remy stoofperen kant-en-klaar
  • 1 liter volle yoghurt (liefst biologisch)
  • 80 gram honing
  • halve citroen
  • 1 eetl. chocoladeparels of chocoladeschaafsel

 

Bereidingswijze:
  1. Bekleed een vergiet met een vochtige, schone theedoek en hang deze in een diepe kom.
  2. Schenk de yoghurt erin, dek af en zet ca. 10 uur in de koelkast, zodat het vocht uit de yoghurt kan lekken.
  3. Meng de hangop met de honing en breng op smaak met de rasp van de citroenschil. Schik de stoofpeertjes mooi op een bord en schep hierover de hangop, of maak laagjes van de stoofperen en de hangop in een glas of klein weckpotje.
  4. Garneer met wat chocoladeparels of chocoladeschaafsel.

 

TIP:

In plaats van zelfgemaakte hangop, kunt u ook Griekse yoghurt gebruiken.

 

Bron: www.stoofperen.nl